Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر نفت یارانه پنهان حامل‌های انرژی در سال 98 را حدود 80 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) جزو پیشرفته‌ترین سامانه‌ها برای جلوگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی است.
به گزارش خبرنگار شانا، بیژن زنگنه امروز (دوشنبه، 11 مردادماه) در حاشیه رونمایی سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت اطلاعاتو دیگر دستگاه‌های مرتبط برای درخواست فرآورده‌های نفتی طراحی و عملیاتی و امروز به‌طور رسمی رونمایی شد، در اجرای این سامانه نیروی انتظامی، قوه قضائیه، سپاه پاسداران و حدود 50 دستگاه دیگر همکاری و همراهی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدف از راه‌اندازی سدف را استفاده مناسب از فرآورده‌های نفتی و جلوگیری از قاچاق سوخت دانست و افزود: سدف تقاضای درخواست‌کنندگان سوخت را به‌صورت سیستمی بررسی می‌کند و در صورت استحقاق و دریافت اطلاعات از دستگاه‌های دیگر به آنها سهمیه تخصیص می‌یابد تصریح کرد.
وزیر نفت با اشاره به اینکه روزانه حدود 200 میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی مایع در کشور توزیع می‌شود، ادامه داد: به‌تازگی در نامه‌ای اعلام کردم که در سال 98 حدود 80 میلیارد دلار یارانه پنهان برای حامل‌های انرژی پرداخت شده که عدد بزرگی است، باید با این سیستم‌ها جلو قاچاق و تخلف‌ها را بگیریم.
زنگنه، سدف را حاصل صدها نشست کارشناسی، همفکری و تجربه دانست و گفت: این سامانه جزو پیشرفته‌ترین سیستم برای جلوگیری از قاچاق است که مجموعه فرآورده نفتی را در برمی‌گیرد.
وی با موضوع گازرسانی هم اشاره کرد و با بیان اینکه افزایش گازرسانی در این سال‌ها سبب کاهش مصرف فرآورده‌های نفتی شده است، تصریح کرد: وجود این سامانه سبب جلوگیری از مقدار زیادی از قاچاق سوخت شده است، جا دارد از همه کسانی که در این زمینه همکاری کردند قدردانی کنم.
الحمدالله «زنجانی» دیگر درست نشد
وزیر نفت درباره مقدار افزایش ظرفیت گاز در سال 1400 و اینکه آیا امسال در زمستان کمبود گاز داریم، گفت: امسال تولید گاز نسبت به پارسال 40 تا 50 میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد و کمبود گاز هم در زمستان بستگی به مصرف دارد، هنوز ما نمی‌دانیم مقدار مصرف چگونه است.
زنگنه درباره اینکه پرونده بابک زنجانی به کجا رسیده است، اظهار کرد: ان‌شاءالله دولت سیزدهم آن را پیگیری می‌کند، ما فقط تلاش کردیم بابک زنجانی جدیدی درست نشود که الحمدالله نشد.
وی درباره پرونده کرسنت هم اظهار کرد: کرسنت یک پرونده زنده در دیوان بین‌المللی داوری است که برآورد می‌شود رای نخست آن سپتامبر داده شود.
وزیر نفت درباره اینکه آیا سدف می‌تواند جلو مازاد عرضه گاز مایع (ال‌پی‌جی) را بگیرد، اظهار کرد: می‌تواند بگیرد اما ملاحظات اجتماعی دارد که دولت بعدی باید به آن توجه کند.
زنگنه درباره تمدید قرارداد صادرات گاز به ترکیه نیز اظهار کرد: ما در ماه‌های اخیر هیچگونه مذاکرات درازمدتی نداشته‌ایم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درخواست فرآورده های نفتی جلوگیری از قاچاق وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: اسرائیل از ورود کارکنان ما به گذرگاه رفح جلوگیری می‌کند

سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل امروز (سه شنبه) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از ورود کارکنان این سازمان به گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه جلوگیری می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه الشروق مصر، «ینس لایرکه» در یک کنفرانس خبری در ژنو در این باره گفت: کارکنان سازمان ملل در حال حاضر در گذرگاه رفح حضور ندارند زیرا دفتر هماهنگی کابینه اسرائیل در سرزمین های فلسطینی به ما اجازه حضور در این منطقه را نداده است.

این در حالی است که گذرگاه رفح، اصلی ترین گذرگاه برای ورود کمک های بشردوستانه به نوار غزه است.

لارکه افزود: به ما گفته شد که در حال حاضر امکان ورود و خروج افراد یا کالا به این گذرگاه وجود ندارد و این امر، بر مقادیر کمک های بشردوستانه ما در نوار غزه تأثیر فراوانی خواهد گذاشت.

سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل تصریح کرد که میزان سوخت اختصاص یافته به عملیات بشردوستانه در نوار غزه، بسیار اندک است و به دلیل بسته شدن گذرگاه رفح در مرز نوار غزه با مصر، این نهاد تنها به اندازه یک روز فعالیت، سوخت در اختیار دارد.

لارکه خاطرنشان کرد: مواد سوختی فقط از طریق گذرگاه رفح وارد نوار غزه می شود و میزان سوخت موجود در غزه، برای کلیه فعالیت های بشردوستانه در نوار غزه است.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل ساعاتی پیش هشدار داده بود که حمله رژیم اسرائیل به شهر رفح، امری «غیرقابل پذیرش» است.

همزمان ارتش رژیم صهیونیستی از اشغال کامل بخش فلسطینی گذرگاه رفح و ادامه حمله به منطقه مجاور با مرز مصر خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از شامگاه دوشنبه، تخلیه محلات شرقی شهر رفح را با هدف آغاز حمله به این منطقه آغاز کرده است. در حالی که مصر به شدت با این عملیات نظامی مخالف است.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین
  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • سازمان ملل: اسرائیل از ورود کارکنان ما به گذرگاه رفح جلوگیری می‌کند
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان